google maps speedcam

Google Maps: meldingen van flitspalen komen aan in Italië

Laatste 18 januari we hebben je verteld over de aankomst, tenminste in Amerika, van één kenmerken vooral verwacht voor Google Maps: rapportage van flitspalen.

Na enkele maanden lijkt het erop dat de nieuwe functionaliteit ook beschikbaar is Italië: ook de Italiaanse gebruikers van Google Maps ze kunnen controleren op flitspalen.

Lees ook: Met Google Maps je zult weten hoeveel plaats je hebt in treinen en metro

Ook in Italië is rapportage van flitspalen beschikbaar

google maps speedcam

Als u nog steeds geen snelheidscamera's kunt bekijken, maakt u zich geen zorgen: zoals vaak gebeurt, zijn dit updates aan de serverzijde: het hangt niet af van het gebruikte smartphonemodel en ook niet van de release van de app Google Maps.

Lees ook: Google Maps toont menu's met restaurantfoto's

Om de snelheidscamera's van uw apparaat te achterhalen hoeft u alleen maar te wachten. Het nieuws dat de functie is 'gespot' in Italië het is positief. Naar alle waarschijnlijkheid zou de functie in korte tijd voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Maar welke snelheidscamera's worden weergegeven? Het systeem is precies gebaseerd op gebruikersrapporten die via een knop kunnen worden gemaakt ad hoc, het systeem zal zichzelf verbeteren en voeden met feedback van gebruikers.

[Si_app]