GoogleInternetNieuws

Google verwijdert uw web- en GPS-geschiedenis automatisch

google logo

Als de diensten van Google ze zijn zo efficiënt dat het ook en vooral is te danken aan de gegevens die we continu aan haar platforms geven. Een factor die enerzijds het kwaliteitsniveau van zijn diensten verhoogt, anderzijds de sceptici niet overtuigt van het delen van hun activiteiten op internet en in het echte leven. Om dit probleem te verhelpen, heeft Google besloten een nieuwe optie te introduceren om dit te kunnen doen verwijder automatisch web- en GPS-geschiedenis.

Paranoïde over webgeschiedenis en satellietvolgsystemen? Google staat je toe om de tracks te verwijderen

Als je je afvraagt, ja, het is al mogelijk om dit type gegevens te verwijderen, maar vereist handmatig ingrijpen door gebruikers. U moet de Google-app openen, klik op 'Meer"Links onderaan het huis en vanaf hier"Onderzoeksactiviteit". En niet iedereen heeft toegang tot functies die niet helemaal duidelijk zijn en slechts één muisklik verwijderd, of eenvoudiger omdat ze er de voorkeur aan geven dat het automatisch gebeurt.

Dat is waarom, vanaf de komende weken, het mogelijk zal zijn om een tijdslimiet waarna de gegevens automatisch worden verwijderd opgeslagen door Google. Deze limieten worden vooraf ingesteld op 3- of 18 maanden en het zal voldoende zijn om het eenmalig in te stellen en het daarna oneindig te zien toepassen. Deze betreffen alleen web geschiedenis e GPS-posities opgeslagen, maar het kan niet worden uitgesloten dat ze in de toekomst ook kunnen uitbreiden naar andere items.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.