bettergram client telegram pc

Bettergram: gewoon de beste Telegram-client op pc

Gebruikers van Telegram - WhatsApp's grootste rivaal voor berichten-apps - ze weten dat hun favoriete app op meerdere incarnaties leeft. Naast de basissoftware bestaat deze in feite ook Telegram X, een versie verlicht en verbeterd gebaseerd op TDLib-bibliotheken (en in eerste instantie vrijgegeven alleen voor iOS). Naast officiële klanten is het ook mogelijk om alternatieve oplossingen zoals te gebruiken plus Boodschapper (downloadbaar hier), waarmee u kunt profiteren van extra functies. Maar zijn er alternatieven voor pc's? Als je jezelf deze vraag stelt, Bettergram zou het antwoord kunnen zijn waarnaar u op zoek bent.

Bettergram is het beste alternatief voor Telegram op pc: zo werkt het

bettergram client telegram pc

De klant Telegram alternatief Bettergram is beschikbaar op PC, papaver e Linux en het ontwikkelingsteam werkt momenteel aan de Android- en iOS-versies. Het is duidelijk gratis software en als u een gewone gebruiker van de Telegram-client voor Windows 10 bent ... wel, wordt u in een andere wereld gekatapulteerd.

bettergram client telegram pc

De eenvoudige en minimale interface bestaat uit vier delen - Favorieten, groepen, Contactgegevens, Pagina's / Bot - en stelt u in staat om alles bij de hand te hebben. Bovendien kunt u in elke sectie maximaal 10 chat-toppen bovenaan plaatsen en kunt u chats toevoegen aan Favorieten met behulp van de juiste optie (met een rechtermuisknop).

Ook fans van Cryptovalute zullen iets voor hun tanden vinden: het bovenste deel van de interface biedt een snelle verbinding met Live Coin Watch en realtime prijswijzigingen zijn zelfs beschikbaar in individuele chats, via de knop gewijd aan emoticons en Prijs.

Kortom, het is een zeer geldige software en als je het een kans wilt geven, hier vindt u de officiële pagina.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.