bettergram client telegram pc

Bettergram: gewoon de beste Telegram-client op pc

Gebruikers van Telegram - WhatsApp's belangrijkste rivaal voor berichten-apps - ze weten dat hun favoriete app leeft op meerdere incarnaties. Naast de basissoftware bestaat deze in feite ook Telegram X, een versie verlicht en verbeterd gebaseerd op TDLib-bibliotheken (en in eerste instantie vrijgegeven alleen voor iOS). Naast de officiële klanten is het ook mogelijk om alternatieve oplossingen te gebruiken zoals plus Boodschapper (downloadbaar hier), waarmee u kunt profiteren van extra functies. Maar zijn er alternatieven voor pc's? Als je jezelf deze vraag stelt, Bettergram zou het antwoord kunnen zijn waarnaar u op zoek bent.

Bettergram is het beste alternatief voor Telegram op pc: zo werkt het

bettergram client telegram pc

De klant Telegram alternatief Bettergram is op PC, papaver e Linux en het ontwikkelteam werkt momenteel aan de Android- en iOS-versies. Het is duidelijk een gratis software en als je een vaste gebruiker van de Telegram-client voor Windows 10 bent ... nou, je wordt naar een andere wereld gekatapulteerd.

bettergram client telegram pc

De eenvoudige en minimale interface bestaat uit vier secties - Favorieten, groepen, Contactgegevens, Pagina's / Bot - en kunt u alles bij de hand hebben. Bovendien kunt u in elke sectie maximaal 10-chat instellen en kunt u eenvoudig chats aan favorieten toevoegen via de juiste optie (met een rechtermuisknop).

Ook fans van Cryptovalute vindt iets voor hun tanden: het bovenste deel van de interface biedt een snelle verbinding met Live Coin Watch en real-time prijsveranderingen zijn zelfs beschikbaar in individuele chats, via de emoticon-knop en Prijs.

Kortom het is een zeer geldige software en als je het een kans wilt geven, hier vindt u de officiële pagina.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren