Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10: meer gebogen weergeven dan zijn voorgangers

Na de koerswijziging van de laatste twee generaties, met Samsung Galaxy Note 10 kon een element teruggeven waarvan er niet veel missen. Ik heb het over gebogen display, nu een cruciaal aspect van de Galaxy-familie voor minstens 4-jaren. Gezien de grotere afmetingen van Galaxy Note 8 en 9, koos het bedrijf voor een minder agressieve aanpak, waarbij minder het beschermende glas werd gebogen dan het Galaxy S-tegenstuk.

Het display van de Samsung Galaxy Note 10 zal meer gekromd zijn dan de norm

Maar volgens de woorden van de bekende Leaker Ice Universe, zouden de Samsung Galaxy Note 10 dingen moeten veranderen. Ook het volgende hoofdstuk van het Note-assortiment zou een meer gebogen beschermglas hebben dan verwacht. De kromming zou dus meer geaccentueerd zijn dan bijvoorbeeld die van de ongelukkige Galaxy Note 7. Als dit aspect gemeenschappelijk zal zijn all en 4 de aangeboden modellenhet is echter nog niet bekend.

De afgelegde weg zou dus vergelijkbaar zijn met die van de S10-serie, aangezien er ook een zou moeten zijn Samsung Galaxy Note 10e. En als deze variant, net als bij S10e en S10, een plat beeldscherm had, waardoor de Dual Edge naar de hogere modellen bleef?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.