Samsung Galaxy 1

Samsung Galaxy Home: dit is wanneer de slimme luidspreker arriveert geruchten

Na enkele maanden door de officier we keren terug om eindelijk te spreken van de slimme spreker van Samsung. Bedenk dat de spreker Samsung Galaxy Home werd gelanceerd samen met melkweg Notes 9 en hij was, althans op papier, aan het voorbereiden om de prestaties van de huidige sprekers te overtreffen Slim hoe Google Startpagina ed Amazon's Alexa.

Lees ook: Samsung als LG: zal de productie verplaatsen uit Korea

Samsung Galaxy Home bereidt zich voor op de strijd met Amazon Alexa en Google Home

Samsung Galaxy thuis

Terwijl de meesten hadden gesuggereerd dat het slechts een stilistische oefening was, rond 9 maand uit de presentatie hebben we enkele verduidelijkingen over de Samsung Galaxy Home de tijd kan rijp zijn om het product op de markt te brengen.

De intentie lekt uit de lijnen van Sammobile volgens welke er via anonieme bronnen een kort evenement zou kunnen plaatsvinden om de marktintroductie van de slimme luidspreker aan te kondigen. Wanneer het uitkomt Samsung Galaxy Home? Volgens de bron zou de slimme luidspreker deze maand al op de markt kunnen komen, zelfs als deze niet goed gespecificeerd is in de lanceringsdatum of prijzen.

Lees ook: Samsung denk aan de after-Galaxy fold met een display rondom de smartphone

Als we een kleine samenvatting maken, zien we echter dat de concurrent van Google Startpagina ed Amazon's Alexa presenteert zichzelf met een 6-luidspreker, een subwoofer en een bron 8-microfoons alleen om de dialoog met gebruikers te vergemakkelijken, waarop natuurlijk zal worden gebaseerd Bixby.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.