facebook

Facebook zal voor de Europese verkiezingen een "War Room" voor nepnieuws opzetten

Wanneer evenementen van deze resonantiebenadering, zoals de Europese verkiezingen die binnenkort worden gehouden, sociale netwerken een fundamentele rol spelen. Op de voorgrond staat - duidelijk - Facebook. Het platform weten ze inderdaad The New York Times e The Guardian, zal voldoende voor de gelegenheid worden gevonden om er slechts één op te zetten "War Room" vechten tegen de nep-nieuws.

Lees ook: Facebook zou je stemassistent kunnen voorstellen

Facebook bereidt zich voor op de Europese verkiezingen

facebook wit nationalisme

Hoogstwaarschijnlijk zal er in feite de intentie zijn om de mening van gebruikers van het ene front in plaats van het andere te sturen - zoals in het verleden al is gebeurd - door de verspreiding van nep-nieuws. De bedoeling van Facebook zal daarom zijn om dit soort desinformatiebeleid te bestrijden. Hoe gaat Facebook nepnieuws bestrijden? Volgens hetgeen is verklaard, zal de hierboven genoemde ruimte uit ca. 40 mensen inclusief moedertaalsprekers van 24 officiële EU-talen.

Lees ook: Facebook, nieuwe controverse over privacy: miljoenen contactpersonen per e-mail geladen zonder toestemming

In wezen zal het team de taak hebben - niet beter gespecificeerd - om al het materiaal te analyseren dat wordt gemarkeerd door automatische systemen of gebruikers. Het laatste recept voor vechten nep-nieuws het zou daarom kunnen zijn om, ook aan het werk van de algoritmen, ook een team van experts te koppelen die in staat zijn om de opname te corrigeren in het geval dat bepaalde inhoud uit de handmatige besturing ontsnapt.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765