facebook

Facebook zal voor de Europese verkiezingen een "War Room" voor nepnieuws opzetten

Wanneer gebeurtenissen van deze resonantiebenadering, zoals de Europese verkiezingen die binnenkort worden gehouden, een sociale rol spelen, spelen sociale netwerken een fundamentele rol. In de voorhoede is er - duidelijk - Facebook. Het platform laat het in feite weten The New York Times e The Guardian, je zult je klaar maken voor de gelegenheid om er maar een te maken "War Room" vechten tegen de nep-nieuws.

Lees ook: Facebook zou je stemassistent kunnen voorstellen

Facebook bereidt zich voor op de Europese verkiezingen

facebook wit nationalisme

Zeer waarschijnlijk zal er in feite de intentie zijn om de mening van de gebruikers van het ene front naar het andere te sturen - zoals in het verleden al is gebeurd - door de verspreiding van nep-nieuws. De bedoeling van Facebook zal daarom zijn om dit soort desinformatiebeleid te bestrijden. Hoe zal Facebook nieuws nep? Volgens wat bovengenoemd werd verklaard, zal de kamer uit ongeveer bestaan 40 mensen inclusief moedertaalsprekers van 24 officiële EU-talen.

Lees ook: Facebook, nieuwe controverse over privacy: miljoenen contactpersonen per e-mail geladen zonder toestemming

In principe heeft het team de taak - niet gespecificeerd - om al het materiaal te analyseren dat is gemarkeerd door de automatische systemen of door de gebruikers. Het laatste recept om de strijd aan te gaan nep-nieuws het zou daarom kunnen zijn om, ook aan het werk van de algoritmen, ook een team van experts te koppelen die in staat zijn om de opname te corrigeren in het geval dat bepaalde inhoud uit de handmatige besturing ontsnapt.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren