youtube

YouTube als Netflix: aankomende interactieve content in Bandersnatch-stijl

Voor beter of slechter, Black Mirror Bandersnatchde eerste interactieve film di Netflix - hij praatte veel over zichzelf, een detail dat kon pushen YouTube om een ​​vergelijkbare oplossing te proberen, met de nadruk op interactieve shows.

YouTube is geïnspireerd door Netflix Bandersnatch: er komt een interactieve film die de gebruiker centraal stelt

netflix het zwarte spel

Volgens wat door collega 's van Bloomberg Google zou er serieus over nadenken om het spoor van te volgen Bandersnatch en zou al werken aan het creëren van een team dat zich toelegt op interactieve inhoud. Het lijkt er ook op dat het team in kwestie - geleid door Ben Relles, al verantwoordelijk voor de programmering van YouTube - zal ook de zware taak hebben om zich in te zetten voor het creëren van interactieve liveshows om het videopakket van het platform verder uit te breiden.

Lees ook:
Netflix: de gratis proefperiode kan in een andere vorm terugkomen

Volgens sommige geruchten die dateren van november 2018, had de oorspronkelijke inhoud een lagere startbegroting moeten ondergaan door 2020; het lijkt er echter op dat dingen min of meer radicaal veranderen en dat YouTube van plan is gebruik te maken van de mogelijkheden die door Netflix met zijn schepsel.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
AGCOM-logo
AGCOM beboet Vodafone en Wind 3: een winback-overwinning