veilige verwijdering van usb

Windows 10 neemt afscheid van het veilig verwijderen van USB-sticks

Altijd een van de belangrijkste (?) Bogeymen samen met het Blue Screen of Death, vanaf nu de beruchte USB veilig verwijderen het zal alleen een slecht geheugen zijn. Ironie terzijde, met de laatste update Windows 10 1809 "Oktober 2018-update" Microsoft heeft besloten deze wijziging aan te brengen. De nieuwe configuratie van het besturingssysteem voldoet daarmee aan de gewoonten van de gebruikers, die de sleutels ontkoppelden zonder de verstrekte procedure uit te voeren.

Veilige verwijdering van USB-sticks in Windows 10 is door Microsoft verwijderd

Tot de vorige Windows 10 1803-release was de standaardoptie voor aangesloten externe apparaten eigenlijk:Betere prestaties". Op deze manier maakte het systeem gebruik van de cache voor schrijfbewerkingen op sleutels en externe schijven. Daarbij waren de prestaties beter, precies, maar het was noodzakelijk om een ​​veilige verwijdering te implementeren om elke mogelijke schrijfbewerking te blokkeren voordat de verbinding werd verbroken. Anders zou de plotselinge ontkoppeling van de USB-schijf de interne gegevens kunnen hebben aangetast.

Maar met de bovengenoemde update is de standaardinstelling gewijzigd in 'Snelle verwijdering": Geen cachebewerkingen meer, iets lagere prestaties maar geen verplichte verwijderingsprocedure. Microsoft heeft de vorige optie echter niet verwijderd, hoewel deze handmatig moet worden geconfigureerd. Om dit te doen moet je naar toe Schijfbeheer, typen "diskmgmt.msc"In het Start menu. Selecteer hier het betreffende verwisselbare station, klik met de rechtermuisknop op het contextuele item linksonder en van "Eigenschappen / Criteria"Caching in- of uitschakelen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.