InternetNieuws

Europa investeert 573 miljoen euro in glasvezel in Italië

verbindingen italië

Ondertussen bespreken we de toestand van de mobiele netwerken, de Europese Commissie heeft de komst van een grote man aangekondigd financiering van 573 miljoen van euro's voor Italië. Het doel van deze investering is deoptische vezeluitbreiding in ons land, vooral in al die min of meer kleine gemeenten waar de harde wet van de "Digital Divide" van toepassing is. Zoals gesteld door het programma in kwestie, is de wil om een ​​verbinding te maken met ten minste 100 Mb / s bij 85% van woningen, openbare plaatsen, scholen, ziekenhuizen enzovoort.

De financiering door de Europese Commissie zal de uitbreiding van verbindingen in Italië ondersteunen

Het project dat is gelanceerd door de Europese Unie, dat afgelopen 4 april is gepubliceerd, zal zijn doel nastreven 7000 algemeen Italianen en bestrijkt in totaal ongeveer 12.5 miljoen inwonersin aanvulling op 1 miljoen bedrijven. Deze Europese fondsen willen de ontwikkeling van breedband in onze natie naar voren brengen, komen om de 20% van de bevolking, om steeds meer gemeenten op hetzelfde niveau op infrastructureel niveau te brengen.

Het plan betreft de ontwikkeling van het glasvezelnetwerk aan het einde van 2020 in die die zijn gedefinieerd "witte gebieden", Of zelfs" een marktfalen ", in de 20 Italiaanse regio's. Dit zijn die gebieden die moeilijk te bereiken zijn en / of waar veel verspreide huizen zijn. Daarbij sluit het project van de Europese Commissie aan bij de investeringen die worden uitgevoerd door de Broad and Ultra Broadband Plans van de Italiaanse overheid, in samenwerking met Open Fibre.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.