samsung opvouwbare tablet

Galaxy Fold uitgesteld, maar Samsung denkt al aan het vouwen van tablets

Ondertussen wacht Huawei om de sector te verrassen met zijn Mate X, Samsung hij verwachtte iedereen zij het op eigen kosten. Voorlopig moeten we nog wachten op de eerste vouwtelefoons, hetzij voor de prijs, hetzij voor de twijfels rond de categorie na de Galaxy Fold-case. Maar in de tussentijd denkt het Koreaanse huis al aan een opvouwbare tablet, zoals deze laten zien patenten gedeponeerd bij de WIPO (Wereldorganisatie voor intellectuele eigendom).

Terwijl Galaxy Fold is uitgesteld, zijn hier de eerste vouwtabletten van Samsung

Het is al jaren dat Samsung aan zo'n product werkt, maar nu is alles concreter geworden, ook dankzij het renderingwerk van het team van LetsGoDigital. In de afbeeldingen zien we een apparaat dat doet denken aan het zogenaamde Xiaomi Mi Flex, gezien het gekozen ontwerp. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy Fold, een dubbel vouwmechanisme, waarmee het paneel in twee punten op zichzelf kan worden gevouwen.

Het lichaam is verdeeld in twee zijsecties, alsof het twee smartphones waren die werden verbonden door een weergavegedeelte in het midden. Dit betekent dat alle hardwarecomponenten, inclusief batterijen, in de zijkanten worden geplaatst, terwijl in het midden er een soort van "leegte" zal blijven. Ook omdat het hier is dat er twee gleuven zijn om de zijdelen die eenmaal op zichzelf zijn gevouwen te huisvesten. Door dit te doen, kunt u verder gaan van een form factor in 4: 3 naar één in 16: 9 of zo.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Apple-logo
iPhone 12 zal 4-modellen goed tellen, maar met de 2021 verandert u van strategie | gerucht