HoofdtelefoonNieuwsBeoordelingen

Hoofdtelefoon Review Energy Headphones Travel 7 ANC

review energy headphones travel 7 anc

Le Energy Headphones Reizen 7 ANC ze maken deel uit van die steeds rijkere categorie, namelijk die van Bluetooth-hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. In vergelijking met de belangrijkste voorstellen hebben we hier echter een meer "menselijke" prijs, voor zover de aangeboden hardware hen in een prijsklasse plaatst die niet te goedkoop is. Tegenwoordig ben ik in staat geweest om door Italië te reizen en ze onderweg te testen, ze in de rondte op de proef gesteld: laten we eens kijken hoe ze zich gedroegen en of het de moeite waard is om de aankoop te evalueren.

Review Energy Headphones Reizen 7 ANC

schenking

In het pakket vinden we de hoofdtelefoon in een harde plastic beschermende schaal, erg handig om ze te transporteren zonder ze te beschadigen. Mis geen microUSB-kabel om op te laden maar vooral a AUX-kabel om ze te kunnen gebruiken, zelfs in bedrade modus.

Ontwerp- en constructiekwaliteit

Het kan zeker niet gezegd worden dat de Energy Travel 7 ontwerp-headsets zijn: vanaf het begin tonen ze een standaard look voor dit type hoofdtelefoon. Niet dat er iets mis is, vooral als je op zoek bent naar een discreet product dat geeft niet te veel aandacht. Het zijn koptelefoons licht en comfortabel genoeg, laat u zonder grote problemen dragen dankzij de zachte bekleding van de paviljoens en de boog. Persoonlijk is mijn hoofd echter een beetje groot en na een paar uur luisteren is er een zeker gevoel van vermoeidheid, hoewel niet extreem.

Review Energy Headphones Reizen 7 ANC

De vergadering zorgde ervoor dat ik een beetje op mijn neus sloeg, te beginnen met de bekleding zacht aanvoelend plastic, aangenaam om aan te raken, maar potentieel te ruïneren met slijtage. Gelukkig is er de bovengenoemde zaak, maar als je ze niet binnen wilde dragen, kun je dat hoe dan ook vouw ze terug naar 90 ° op zichzelf en hun grootte te optimaliseren. Het andere element dat me twijfelde was de verbinding tussen paviljoens en boog, omdat het verlengingsmechanisme van de boog een beetje hard is en het lijkt te forceren wanneer het zich uitstrekt.

Connectiviteit en autonomie

Wat betreft de verbindingsstandaard is nog steeds de Bluetooth 4.1, Ik moet zeggen dat ik er geen problemen mee had, inderdaad. De hoofdtelefoon heeft nooit losgekoppeld, zelfs niet tijdelijk, van het gepaarde apparaat. Zonder te overwegen dat het niet aanwezig is geen vertraging tussen audio en video en het bereik van de dekking wordt uitgebreid, een paar meter probleemloos kunnen verplaatsen, zelfs met obstakels in het midden.

Een aspect dat ik op prijs stelde voor deze koptelefoon is zeker de autonomie. Dankzij de geïntegreerde batterij die je hebt 25 uur batterijduur als u ze gebruikt zonder ruisonderdrukking. Door deze functie te activeren, wordt de autonomie verminderd (maar in het voordeel van de audiokwaliteit, waarover we binnenkort zullen praten), zich vestigen rond 15 uur van gebruik op maximaal volume.

Naast de audio- en microUSB-invoer hebben we op de linker hoofdtelefoon de knoppen voor aan / uit en volume / trackbediening. Met één klik verhoogt en verlaagt u het volume, terwijl u ze ingedrukt houdt, kunt u overschakelen naar het volgende / vorige kanaal. Ook aan de linkerkant zijn de twee microfoons, waarmee u gesprekken met een goede geluidskwaliteit aankan, hoewel het opgenomen vocale geluid een beetje gedempt is.

Audiokwaliteit

Voordat ik het heb over deugdelijke goedheid, praat ik over het systeem van ruisonderdrukking, waarvan het geretourneerde effect vrij tastbaar is. Maar wat me met stomheid geslagen heeft (in positieve zin) is wat er gebeurt als de contactschakelaar wordt geactiveerd. Naast het verminderen van een deel van de midden / lage frequenties (in de metro en trein is het effect vrij aangenaam), wordt de audio-uitvoer op een nogal radicale manier gewijzigd.

In feite gaat het van een iets droog en laag volumegeluid naar een duidelijk langere stroom warm, full-bodied en krachtig. Het volume profiteert niet alleen, het krijgt een paar dB meer, maar het is ook het gereproduceerde frequentiebereik. Met het ANC-gedeactiveerde systeem is het luisteren neutraler, met een bepaalde nadruk op de middenfrequenties. Bij het activeren ervan is de indruk - om een ​​metafoor van een gitaar te gebruiken - die van passeren van een transistorversterker naar een klepversterker. De lage zijn rond en storen de hoorzitting niet, de gemiddelden zijn gedefinieerd en de hoge klinken goed.

Review Energy Headphones Reizen 7 ANC

Conclusies en prijs

De Energy Headphones Travel 7 ANC kan worden gekocht op Amazon voor een prijs van ongeveer 89 €. Voor deze prijs is het een aankoop die ik aanbeveel, op voorwaarde dat je geen zeer solide koptelefoon wilt. Ook omdat in dat geval de prijs zou stijgen. Afgezien van dit aspect verlieten de autonomie en de audiokwaliteit me tevreden, evenals het ruisonderdrukkingssysteem dat, hoewel niet overdreven effectief, een goed totaaleffect oplevert.

93,51 €
95,56
beschikbaar
7 nieuw van 86,49 €
Amazon.it
gratis verzending
Laatst bijgewerkt met de 21 / 08 / 2019 01: 51

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.