hackingInternetNieuwsSmart TV

Pezzotto TV: de Italiaanse illegale service heeft meer gebruikers dan Mediaset

pezzotto

Eens was er de decoder met farlocche-kaarten, nu is er de zogenaamde kleine tv. Met de evolutie van streamingplatforms zijn zelfs illegale methoden aangepast. Gewoon een tv-box met een relatief lage prijs van 110 € plus 10 € per maand om u 'abonneren' op services zoals Hemel, DAZN, Mediaset Premium, Netflix en ga zo maar door. Alles voor een omzet van ongeveer 200 miljoen per jaar, afgetrokken van de kas van de getroffen bedrijven. En nu dat het onderzoek de De Republiek heeft het fenomeen opnieuw benadrukt Football League heeft besloten om te doen oorzaak voor de operatoren telefoons die dit allemaal toestaan.

Lega Calcio, Sky en DAZN starten de oorlog met het fenomeen "pezzotto"

De term "pezzotto" is afgeleid van het Campanische jargon en duidt op iets vals, in dit geval de tv-box die werd gebruikt om de legale methoden te omzeilen. De zaak komt terecht in de rechtszaal, waarbij het Italiaanse voetbalbond benadrukt dat het aantal gebruikers dat de pezzotto gebruikt bijzonder hoog is. Denk alleen maar dat we het goed hebben 2 miljoen gebruikers, wanneer een platform zoals Mediaset Premium 1.5 miljoen heeft. En paradoxaal genoeg zouden er onder deze 2-miljoenen ook enkele Serie A-spelers zijn, zoals gerapporteerd door Marco Mensurati de De Republiek.

Op dit moment heeft Lega Calcio besloten de belangrijkste Italiaanse vaste netwerkoperatoren af ​​te schrikken, of TIM, Vodafone, Wind, Fastweb e Tiscali. Dit komt omdat volgens Lega de illegale operatie in de betrokkenheid van de TLC-bedrijven zou leven, zich bewust van de trend maar niet erg ijverig in dit opzicht. Als ze eerst de tv-rechten van de A-serie moesten kopen om te kunnen concurreren, dan zou dit niet langer nodig zijn, zij het indirect (en helemaal niet legitiem).

Het verzoek is van zet onmiddellijk de "pezzotto" uit, maar het antwoord van iedereen (behalve TIM, dat meer collaboratief is gebleken) is dat dit niet kan gebeuren in minder dan 48 uur. Wil je voor de persoonlijke minor in het weekend (hoogtepunt voor de uitgezonden wedstrijden), of voor de hoge kosten, dan zijn de reactietijden niet voldoende voor het betreffende deel. Na deze juridische strijd zal niet alleen een verbodsprocedure voor deze illegale dienst worden gestart, maar Lega, Sky en DAZN veronderstellen ook een maxi-compensatie door operators.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.