web analytics
pc lasagne

Een pc samengesteld in een lasagne: wat een tijd om te leven

"Bi ... Lasagne"Sang PewDiePie, de grootste youtuber in de geschiedenis (of misschien niet?). En misschien was dit juist de inspiratie die Micah Laplante van het Laplanet Arts-kanaal ertoe bracht een te bouwen computer gemaakt van ... lasagne. Ja, je leest het goed: en dan zeggen ze dat wij Italianen geobsedeerd zijn door pasta!

Een pc in een lasagne monteren? Niets is eenvoudiger!

Als je vroeger op internet rondhing, is het waarschijnlijk dat je al bent tegengekomen wat 'gek gebouwd“Of liever gezegd pc's geassembleerd met absurde technieken of atypische conformaties op zijn zachtst gezegd. We hebben bijvoorbeeld een werkstation gezien in een bureau, zoals getoond door LinusTechTips. Of de Jurassic World-gamingcomputer met thema compleet met op maat gemaakte huizen, met gras en Jurassic vondsten, door Designs By IFR. Maar eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik rigatoni hier als een dissipatiesysteem zou zien gebruiken.

Gezien de kleine omvang heeft Micah de gebruikte componenten opnieuw gebruikt ASUS Transformer Tab, een tablet met Windows 10, om een ​​multimediamachine te maken in plaats van voor productiviteit. Aan de andere kant hebben we het over een pc in een lasagne, zeker niet over een PC Master Race-product. En als je je afvroeg, was de lasagne niet gekookt om voor de hand liggende structurele redenen. Maar we willen het WOW-effect niet bederven (?), Dus geniet van de video (in alle opzichten). Ah, de pc werkt duidelijk!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S20 + S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 werkt de camera bij en verbetert deze