Netflix

Netflix: de gratis proefperiode kan in een andere vorm terugkomen

Na het slechte nieuws voor Amerikaanse gebruikers, die vanaf de komende maanden zullen worden geconfronteerd met prijsverhogingen, Netflix verplaatsen naarItalië. Gelukkig zijn dit geen onverwachte verhogingen, maar zal de beslissing van de streaminggigant alle nieuwe gebruikers raken.


8 Update april: Netflix Italia heeft een officiële verklaring over de kwestie vrijgegeven. Volgens de gerapporteerde woorden lijkt het erop dat deze verandering niet als definitief moet worden beschouwd en dat de gratis proefperioden in de toekomst kunnen verschillen. Waar heb je voor een maand een week overgeschakeld?

"We testen de beschikbaarheid en de duur van een gratis proefversie om beter te begrijpen hoe consumenten Netflix evalueren. Deze tests variëren meestal in termen van duur en landen en worden mogelijk niet permanent."

Lees ook: Netflix: abonnementskosten stijgen in de VS, zullen ze ons ook beïnvloeden?

Netflix elimineert de gratis proefmaand

Netflix

Het is zelfs niet mogelijk voor nieuwe leden om gebruik te maken van de gratis proefmaand, zoals tot nu toe is toegestaan. De redenen waarom deze keuze meerdere zou kunnen zijn. Aan de ene kant proberen we de mogelijkheid te behouden dat gebruikers zich meer dan eens registreren (met verschillende accounts) om te profiteren van de gratis maand, maar aan de andere kant heeft het bedrijf hoogstwaarschijnlijk niet langer de geboden reclamedruk nodig. vanaf de eerste maand gratis.

Lees ook: Je zou 3.5 € betalen voor Netflix maar alleen op smartphones?

Ondertussen Netflix hij koos l'Italia als een van de basis voor het verbeteren van uw service, dankzij deze keuze, groeit de reeks in de laatste periode Netflix-originelen van succes in ons land.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Call of Duty: mobiel
Call of Duty Mobile opnemen: 178 miljoen downloads in 2 maanden