netflix appel disney

Netflix groeit nog steeds en geeft niet om Apple en Disney

Dingen kunnen niet beter zijn voor de sprekers van Netflix, ook ongeveer koop zijn eerste bioscoop. Het bedrijf heeft onlangs informatie vrijgegeven over de inkomsten van de Q1 2019, die een toename van + 22.2% aangeven in vergelijking met dezelfde periode van de 2018. Winsten bedragen 5.4 miljard, met een positieve trend die de streaminggigant nogal kalm doet voelen. Ook met het oog op het debuut van rivaliserende platforms Apple TV + e Disney +, waar het Zweedse bedrijf niet zoveel om geeft.

De opbrengsten voor Netflix blijven groeien, ook al staan ​​Apple en Disney aan de horizon

Volgens het management van Netflix eigenlijk allebei Appel dat Disney het zijn "twee wereldwijde consumentenmerken" en dit kan alleen goed zijn voor de markt. Gezonde concurrentie is wat nodig is om de sector aan te houden, zowel voor de bedrijven zelf als in het bijzonder voor de makers van inhoud en voor onze consumenten. Een optimistische benadering, kortom, gezien de volgende uitspraken:

"We verwachten niet dat deze nieuwe spelers onze groei materieel zullen beïnvloeden als gevolg van de massale overstap van lineair naar on-demand entertainment en naar de diverse aard van ons contentaanbod. We geloven dat we zullen blijven groeien als we meer in content investeren en onze service verbeteren en consumenten blijven migreren vanuit de lineaire visie. Vergelijkbaar met hoe de Amerikaanse kabelnetwerken in de loop der jaren samen met de 80 zijn gegroeid, terwijl het display tijdens de jaren '80 van de netwerken verliet, 90 is."

Er is dus nieuwsgierigheid naar hoe de markt zal veranderen zodra de twee rivalen officieel in de sector debuteren. Wat betreft deItalië, de komst van Apple TV + is gepland voorHerfst 2019, mentre per Disney + je moet wachten op de eerste helft van de 2020.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy note 10 lite samsung galaxy s10 lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite en S10 Lite: gescheiden bij de geboorte