Netflix-bioscoop

Netflix 'eerste bioscoop zou het Egyptische theater kunnen zijn

Geboren als een DVD-verhuurplatform, Netflix is beroemd geworden als de voorloper van een nieuwe manier om de markt van films en tv-series op te vatten. Dit betekent echter niet dat er in de opzet van het bedrijf geen toenadering tot de klassieke stilistische kenmerken van de sector is. Dat is waarom, volgens nieuwe geruchten, het bedrijf de zijne wil kopen eerste bioscoop. Dit zou de historicus zijn Egyptisch Theater, gevestigd op Hollywood Boulevard, een van de meest historische en beroemde zalen in de geschiedenis van dit medium.

Netflix wil het Egyptische theater van Hollywood kopen

Geopend in de 1922, te beginnen met de 1998, werd het beheer van de bioscoop toevertrouwd aan de onafhankelijke Amerikaanse vereniging Cinematheque. Volgens bronnen die bekend zijn met de overeenkomst, staan ​​de lopende onderhandelingen op het spel tientallen miljoenen dollars. Maar het zou geen echte aanwinst zijn, maar een soort van vennootschap. Dit betekent dat Netflix bioscoop zou gebruiken voor programmering op zaterdag en zondagavond, terwijl American Cinematheque haar wekelijkse programmering zou blijven uitvoeren. Er zouden geen speciale vertoningen en evenementen plaatsvinden ter gelegenheid van Netflix 'lancering van films en baanbrekende tv-series.

Er is geen gebrek aan scepticisme met betrekking tot een dergelijke operatie, gegeven hoe een realiteit zoals Netflix wordt waargenomen door de filmindustrie. In feite zien velen het platform als een van de redenen waarom bioscopen verdwijnen. En het zou bijna paradoxaal zijn om het te zien landen op die plekken die langzaam verdwijnen uit steden over de hele wereld. Maar dit zou een hoeksteen zijn voor Netflix om toegang te hebben tot bijvoorbeeld ai Oscar-onderscheidingen. De laatstgenoemden eisen dat films voor bepaalde dagen in bioscopen worden getoond om worden toegekend.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy s11
Samsung Galaxy S11 paparazzi in de eerste live foto's