Netflix

Netflix annuleert Santa Clarita-dieet ondanks het succes

Zoals al bij verschillende tv-series gebeurde Santa Clarita-dieet ontsnapt niet aan de 3-regel di Netflix. De streaming-gigant sluit de serie eigenlijk af, ongeacht het succes, in het derde seizoen: de redenen zijn talrijk, maar onvermijdelijk gekoppeld aan de omzet.

Lees ook: Netflix probeer willekeurige herhalingen van de afleveringen: hier is hoe het kan worden gebruikt

De cijfers zijn niet genoeg voor het Santa Clarita-dieet, het zal in het derde seizoen worden gesloten

santa clarita dieet

Zoals we weten, in feite Netflix besteedt elk jaar miljoenen dollars aan het uitvoeren van originele producties. Vanuit dit oogpunt besluit het bedrijf, als het van mening is dat een productie een investering vereist die te duur is en niet (economisch) met nieuwe abonnees) terugkeert, ondanks het succes te annuleren.

Dit is wat er is gebeurd Santa Clarita-dieet wat in de loop van de tijd een bijzonder grote schare fans heeft opgeleverd, maar die de beslissing niet heeft kunnen respecteren.

Lees ook: Netflix zal zich vestigen in New York: maak een investering van 100 miljoen dollar klaar

Verder zal er zeer weinig kans zijn op het zien van de Tv-series elders sindsdien Netflix het heeft de rechten en daarom moet het hetzelfde bedrijf zijn dat zijn productie elders toestaat. De enige mogelijkheid is dat de reus van de videostreaming zich bekeert en - zoals voor sommige series zoals Grace en Frankie (nu in zijn zesde seizoen) - besluit om later door te gaan.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy s11
Samsung Galaxy S11: 108 MP-camera met 8K en nieuwe modi