apple iPad

Een kind blokkeert de iPad van zijn vader: nu zal hij moeten wachten ... 48 jaar

In deze uren op Twitter is een zaak zo grappig als mogelijk "dramatisch" opgedoken: een kind van 3 jaar heeft blokkeerde de iPad van de vader. Maar hij blokkeerde het niet gewoon, gezien het feit dat Evan Osnos door herhaalde pogingen een tablet had opgesloten voor 25.536.442 minuten, of ... tot 2067.

iPad geblokkeerd voor meer dan 48-jaren: de situatie is tragikomisch

Evan wist niet wat te doen en besloot de slechte ervaring met het netwerk te delen, om hulp vragen van Twitter-gebruikers. Onnodig te zeggen dat het advies nogal hilarisch bleek te zijn: sommigen hebben de vader geadviseerd om het kind opnieuw op te starten, sommigen om terug te reizen in de tijd, sommigen om het in de rijst te leggen en ook diegenen die - klaarblijkelijk - om de 48 te wachten, jaren en een half gevraagd . Gelukkig is alles op de beste manier opgelost: door de tablet erin te forceren DFU-modus (Device Firmware Update) heeft de restauratie kunnen uitvoeren, voor zover nodig om het apparaat naar de fabrieksstaat te formatteren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy note 10 lite samsung galaxy s10 lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite en S10 Lite: gescheiden bij de geboorte