apple iPad

Een kind blokkeert de iPad van zijn vader: nu zal hij moeten wachten ... 48 jaar

In deze uren op Twitter is een geval zo grappig als mogelijk "dramatisch" ontstaan: een 3-jarige heeft vergrendelde de vader's iPad. Maar hij blokkeerde het niet alleen normaal, omdat Evan Osnos door herhaalde pogingen 25.536.442 minuten vastzat met een tablet, of ... tot 2067.

iPad vergrendeld voor meer dan 48 jaar: de situatie is tragikomisch

Evan wist niet wat te doen en besloot de slechte ervaring met het netwerk te delen, om hulp vragen van Twitter-gebruikers. Onnodig te zeggen dat het advies behoorlijk hilarisch bleek te zijn: er zijn mensen die de vader hebben geadviseerd om het kind opnieuw op te starten, sommigen om terug in de tijd te reizen, sommigen om het in rijst te stoppen en ook degenen - uiteraard - om te wachten op de vereiste 48 en een half jaar . Gelukkig is alles op de beste manier gelukt: door de tablet erin te drukken DFU-modus (Device Firmware Update) heeft de restauratie kunnen uitvoeren, voor zover nodig om het apparaat naar de fabrieksstaat te formatteren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A31 officieel in Italië: quadcamera en veel batterij