Avengers beëindigen spel

Avengers: Endgame, verwend op YouTube en Twitter deel van de film!

Ondanks de inspanningen van Disney om de blockbuster van het jaar; Avengers: eindspel, die volgende week in de bioscopen te zien zal zijn, is de film, of een deel ervan, online al een "glimp" opgevangen.

Avengers: Eindspel Sommige video's verschijnen op het web die scènes uit de film anticiperen

avengers eindspel

In de laatste paar minuten stuiteren ze eigenlijk tussen YouTube, Twitter e Reddit ontelbare video's laten zien 20 minuten del film Avengers: eindspel.

We kennen de inhoud van de spoiler niet persoonlijk, maar om geen ongewenste afbeeldingen van de meest populaire sociale netwerken tegen te komen, raden we u aan om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het blokkeren van de zoekwoorden dankzij de extensie Chrome en, meer in het algemeen, let op de gezochte inhoud. Als je de video per ongeluk tegenkomt, wanhoop dan niet; het is echter maar een paar minuten vergeleken met een film van bijna drie uur.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.