Apple Pencil

Apple: deze patenten tonen het "perfecte" Apple Pencil

Apple heeft recent zijn compatibele apparaten uitgebreid Apple Pencil, maar dit houdt misschien niet op. Sommige patenten die door het bedrijf zijn geregistreerd, suggereren in feite een nieuwe Apple Pencil met bijzondere eigenschappen en meer.

Lees ook: 18enne klaagt Apple aan: gevraagde compensatie van 1 miljard dollar

Apple Pencil met haptische feedback en uitwisselbare pennen

appel potlood

De nieuwe Apple Pencil, het is te zien aan de afbeeldingen, het kan zelfs een penseel worden. Alleen met deze kleine implementatie, volgens sommigen, Apple Pencil kon perfectie bereiken.

Ondanks de enorme zorg en aandacht voor detail in feite een van de huidige problemen Potlood het zou zijn in het ontbreken van geschikte feedback, afhankelijk van het gebruik. De dingen zullen dan verbeteren met het specifieke penseel dat in de afbeelding wordt weergegeven; volgens het octrooi zou elk van de individuele "haren" worden uitgerust met sensoren die ook druk kunnen registreren.

Lees ook: De Apple oorlog vs Qualcomm is te wijten aan de antipathie onder CEO's

Zoals u zult hebben begrepen, hebben we het duidelijk over een octrooi, dat wil zeggen een project dat nog lang niet op de markt komt en dat, zoals de feiten hebben aangetoond, misschien nooit in de schappen van de winkels zal verschijnen. Hoe dan ook, het idee van een Apple Potlood met haptische feedback en verwisselbare tips plaagt het ons, en niet een beetje: we zullen hier ontwikkelingen in zien.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.