Apple-logo

18enne klaagt Apple aan: gevraagd om een ​​vergoeding van 1 miljard dollar

Heeft net zo veel klinkklare als gebeurde naar New York. Een 18enne van de plaats heeft een rechtszaak tegen ingediend Apple vanwege een arrestatie gedicteerd door het gezichtsherkenningssysteem van Apple.

Lees ook: De Apple-overeenkomstQualcomm haalt Intel uit de productie van 5G-modems

Gevraagde 1 miljard schadevergoeding aan Apple: dat is de reden

Heeft de FBI meer dan $ 1.3 miljoen betaald om toegang te krijgen tot de San Bernardino-iPhone?

Ousmane Bah, protagonist van het verhaal, werd gearresteerd 29 november laatste nadat een reeks diefstallen plaatsvond omApple Store di Boston. Het bedrijf zou zijn gestegen naar bah vanwegeID gestolen door de dief. Het misverstand werd veroorzaakt door de onmogelijkheid van Apple om een ​​gezicht te associëren metID, om deze reden kwamen de verdenkingen aan de orde bah.

Lees ook: Netflix het groeit nog steeds en geeft niet om Apple en Disney

De zaak werd echter opgelost, ook al was het niet zo snel, omdat een rechercheur persoonlijk de video's met betrekking tot de diefstallen controleerde en de totale afwezigheid van samenvallende kenmerken tussen de dief en de beschuldigde zag. Na het verhaal, dat gelukkig goed eindigde voor de jongen 18 enne, hetzelfde heeft om een ​​enorme compensatie gevraagd Apple, ongeveer 1 miljard dollar. Hoewel deze cijfers niet worden gehaald, is het zeer waarschijnlijk dat het bedrijf dat wel zal doen Cupertino in die zin is het verplicht om de jongen te vergoeden en ten tweede om de bewakingssystemen te herzien.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.