Samsung 2

Apple zal ook vertrouwen op Samsung voor 5G-modems

Hij heeft veel gesproken over de vraag of in de afgelopen dagen het nieuws van de herontdekte overeenkomst tussen Appel e Qualcomm, ten nadele van Intel, over de levering van modems 5G voor iPhone. Volgens de analist Ming-Chi Kuo, Qualcomm zal niet de enige leverancier zijn, maar het bedrijf van Cupertino zal ook de ondersteuning van gebruiken Samsung.

Lees ook: 18enne klaagt Apple aan: gevraagde compensatie van 1 miljard dollar

Samsung levert een deel van de 5G-modems aan Apple voor de nieuwe iPhones

5g-logo

Het Zuid-Koreaanse bedrijf zal daarom de op een na grootste modemleverancier zijn 5G voor Appel; hierdoor kan het bedrijf zelf niet binden aan een enkele fabrikant (Qualcomm) en zal ook toelaten om de productie te verhogen.

Lees ook: De Apple-Qualcomm-overeenkomst haalt Intel uit de productie van 5G-modems

Ondanks de dubbele overeenkomst, en dit lijkt nu duidelijk, zal het enige tijd duren voordat we de norm zien 5G op de laatste iPhone (we praten over 2020). De situatie is deels te wijten aan de moeilijkheden die Intel aanvankelijk ondervond en deels aan de wens van Apple om de tijden niet te forceren: in feite zullen we hoogstwaarschijnlijk de lijn gaan gebruiken 5G op volle capaciteit niet eerder dan 2020.

Zelfs de dubbele samenwerking met Qualcomm e Samsung zou een tweesnijdend zwaard kunnen zijn, met de overeenkomst bepaald de afhankelijkheidsratio (ontwikkeld met de displays) van Appel naar Samsung.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy Note 20: beste hoezen, films en accessoires