Pokémon-zwaardschild

Pokémon Sword en Shield zijn bedoeld voor draagbare modus

Verwacht aan het einde van de 2019, Zwaard en schild Pokémon ze bereiden zich voor om de beroemde saga van pocketmonsters te vernieuwen. Voor de eerste keer, met uitzondering van de Let's Go-remakes, su Nintendo Switch er komt een nieuw Game Freaks-hoofdstuk aan. En aangezien de console heeft bewezen in staat te zijn de vorige demarcatie tussen thuis en draagbare consoles te verdringen, zullen we eindelijk ook een Pokémon RPG-game op de hoofdconsole hebben.

De gameplay van Pokémon Sword en Shield zal zich vooral richten op de draagbare modus

Het idee voor het management van Nintendo kan echter anders zijn dan verwacht. In de wensen van de meeste fans van de serie is er de wil om een ​​volwassen titel te hebben, zowel in de realisatie als in de plot. Wie zou bijvoorbeeld geen Pokémon-spel met de Breath of the Wild-structuur willen? Maar dingen zullen niet zo goed zijn, zoals de geïnteresseerde beweert.

LEES OOK:
Nintendo Switch overschrijdt de verkoop van Nintendo 64, GameCube en Wii U

Zoals Shuntaro Furukawa, de president van Nintendo, heeft verklaard, zal de ervaring van Pokémon Sword and Shield worden bestudeerd om de Nintendo Switch voornamelijk te exploiteren in draagbare modus. Dit in tegenstelling tot Let's Go Pikachu en Eevee, gemaakt om op zijn best gespeeld te worden met de console verbonden met het dock. Het is geen toeval dat er geruchten gaan dat het binnen enkele maanden debuut zal zijn Nintendo Switch Mini, een meer draagbare versie van de Big N. Coincidenze-console?

Bovendien konden de meest veeleisende en twijfelachtige fans huiveren bij de volgende woorden van Furukawa: "We willen dat deze games niet alleen worden gespeeld door Pokémon's oude fans, maar ook door consumenten wiens eerste kennismaking met de serie was op een videogameplatform met Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee."In afwachting van meer informatie, laten we je over aan de interessante analyse van de goede oude Cydonia:


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.