netflix magazine

Netflix denkt aan zijn eigen tijdschrift, maar je zult het niet vinden bij de kiosk

Volgens een rapport gepubliceerd door Bloomberg, Netflix zou van plan zijn om zichzelf te adverteren op de 2019 Emmy's met behulp van een methode die volkomen vreemd is aan de werkwijze van het bedrijf: een gratis tijdschrift vol interviews, curiosa en essays gericht op de inhoud van het platform.

Netflix zou werken aan een gratis tijdschrift op de Emmy Awards 2019

Netflix-logo

Op basis van de verzamelde informatie lijkt het erop dat de naam van het tijdschrift zal zijn Breed en het eerste nummer (feestelijk) komt op 100-pagina's. Het debuut zou in juni moeten plaatsvinden, terwijl de distributiemethoden nog niet duidelijk zijn; het lijkt erop dat dit, althans voor wat betreft de inaugurele kwestie, gratis wordt verspreid in de VS.

Lees ook:
Netflix 'eerste bioscoop zou het Egyptische theater kunnen zijn

Waarschijnlijk Netflix wil de voordelen van dit formaat testen voordat een wijdverspreide distributie, misschien wereldwijd, wordt doorgevoerd. Een ander detail betreft de cadans van het tijdschrift: het moet een driemaandelijkse publicatie zijn, boordevol informatie over aankomend nieuws.

Lees ook:
YouTube als Netflix: aankomende interactieve content in Bandersnatch-stijl

Het valt nog te bezien hoe het ding zal evolueren en als Netflix zal eigenlijk besluiten om op het gebied van papieren publicaties te starten. Als alternatief kan de streaming-reus ook een voorkeur hebben digitale oplossing, hoewel - uiteraard - het niet hetzelfde zou zijn. Wat vind je van deze ommekeer voor Netflix? Wilt u een tijdschrift doorbladeren?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
AGCOM-logo
AGCOM beboet Vodafone en Wind 3: een winback-overwinning