Netflix

Netflix probeert willekeurige herhalingen van de afleveringen: hier is hoe het kan worden gebruikt

Netflix blijft zichzelf vestigen als de eerste kracht van videostreaming en in de tussentijd om te experimenteren met nieuwe functies. Eindelijk rapporteren we - vanuit de lijnen van AndroidPolice - een nogal unieke nieuwigheid: de willekeurige reproductie van de afleveringen.

Lees ook: De eerste bioscoop van Netflix het zou het Egyptische theater kunnen zijn

Netflix: de willekeurige reproductie van de afleveringen in de test

Netflix

Zoals je kunt zien aan de screenshot, is de bètaversie van de app Netflix heeft een snelkoppeling geïntroduceerd in de reproductie die is bedoeld voor willekeurige reproductie. We weten nog niet hoe het kan worden geïmplementeerd, maar we stellen ons het gebruik ervan voor.

Lees ook: Netflix zal zich in New York vestigen: een investering van 100 miljoen dollar is gereed

onlangs Netflix presenteerde de serie Liefde, dood + robots precies gekenmerkt door de afwezigheid van een progressieve lineariteit. Zeer waarschijnlijk zal de nieuwe willekeurige afspeelfunctie bestemd zijn voor dit soort inhoud en, gezien het succes van de serie in kwestie, zullen we niet verrast zijn als Netflix besloten om andere soortgelijke te herhalen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Android 10
Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e: Android 10 arriveert in Italië