twitter donker 2 twitter omlaag

Twitter voor iOS "schakelt uit": donkere modus komt eraan

Met de komst van de displays OLED en de optimalisatie van zwarten, veel toepassingen passen hun interfaces met donkere thema's aan om meerdere redenen. We hebben binnen primis die van energiebesparing, precies gegarandeerd door het gebruik van de bovengenoemde panelen, maar in tweede instantie helpen thema's met doffe of afwezige kleuren het uitzicht aanzienlijk. dus Twitter, ten slotte besloot hij aan de verzoeken van de gebruikers te voldoen en de aankondiging komt van de CEO Jack Dorsey.

Lees ook: Twitter: kijk uit voor de nieuwste grap die accounts blokkeert

Gebruikersverzoeken zijn tevreden met het donkere thema van Twitter voor iPhone

twitter 1

De aankondiging komt - zelfs om te zeggen - weg Twitter en heeft nu alleen betrekking op gebruikers iOS. Wanneer we nu zijn aangekomen bij de tweede generatie iPhone met display OLEDSterker nog, steeds meer gebruikers zullen van de verandering genieten. Het is een donker thema die zwart gebruikt (zoals te zien in de afbeelding) en niet eenvoudig donkere kleuren om vermoeide ogen te verminderen.

Helaas komt de "donkere" variant voorlopig niet op de apparaten aan Android, blijft het exclusieve voorrecht van de iPhone. Gezien het belang van verandering zijn we er echter zeker van dat de nieuwe modaliteit binnenkort op deOS di Google dat in de eerste persoon is opgeschoven voor de massale implementatie van de 'donkere' thema's.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.