samsung galaxy fold patent

Samsung patenteert een vouw "gelijk" aan Huawei Mate X

De categorie opvouwbare smartphones is net geboren en we hebben al een diatribe: beter Samsung Galaxy Fold o Huawei Mate X? Een diatribe die, vreemd om te zeggen, niet helemaal een doel op zich is, maar wordt geleid door een zeer specifieke reden. Voor hun realisatie kozen de respectieve producenten voor een andere aanpak. Enerzijds de Samsung met de zijne Design infold, aan de andere kant de Huawei met een Design outfold. Wie de voorkeur geeft aan het Zuid-Koreaanse voorstel, doet dit waarschijnlijk voor dit aspect, dat wil zeggen dat het scherm naar binnen buigt, waardoor het minder gemakkelijk te ruïneren is door slijtage.

De volgende folder van Samsung zou vergelijkbaar kunnen zijn met Huawei Mate X

Dit is een bron van trots van de kant van Samsung, tegen een Huawei die het meest indruk heeft gemaakt, die een meer futuristisch ontwerp heeft aangenomen, maar de integriteit van het scherm meer in gevaar brengt. Dit betekent echter niet dat Samsung niet werken aan andere oplossingen, zoals hierboven al gesuggereerd. En nu zien we ook de afbeeldingen, met het bedrijf dat een nieuw octrooi afgelopen januari 2019 op WIPO.

En wat we onsterfelijk zien is een opvouwbare smartphone die - vreemd maar waar - het bovengenoemde ontwerp heeft outfold. Volgens de paar details die we kunnen analyseren, verschijnt de terminal buig verticaal meer dan horizontaal. Dit wordt ons voorgesteld door de aanwezigheid van het Samsung-logo in het onderste frame. Het andere bijzondere aspect betreft het openingssysteem, dat een blokkeermechanisme dat voorkomt onvrijwillige sluiting.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.