vechtkat

Netflix: Battle Kitty zal snel aankomen, een interactieve serie voor kinderen

Gezien de wereldwijde reikwijdte van Netflix we verwachten altijd nieuwe dingen en de streaminggigant weet ons op tijd te verrassen. Zelfs het nieuwste werk van Netflix het kan meer opwinden dan nieuwsgierigheid: we hebben het hier over Battle Kitty, de nieuwe animatieserie - recentelijk onthuld - gewijd aan kinderen. Het idee komt van de berichten Instagram di Mat Layzell die dankzij het platform in staat zal zijn zijn karakter te leven.

Lees ook: Apple: het streamingplatform tegen Netflix zal in april debuteren

Battle Kitty, de originele Netflix-serie voor kinderen

Wat is de eigenaardigheid van Battle Kitty? Voor de serie in kwestie Netflix heeft de interactieve modus overgenomen (waarmee je al bekend was) Bandersnatch) maar specifiek toegewijd aan de kleintjes. In het avontuur helpen de kinderen hun naamgenoot om monsters te confronteren bij verschillende gelegenheden.

Lees ook: Apple: de opnames van de 5 TV-serie worden beëindigd en de lancering van de streaming-service nadert

Een meer dan geldige manier om het publiek van kinderen te boeien met interactieve processen en tegelijkertijd een uitstekende test voor het bedrijf zelf, die daarbij de aantrekkingskracht van dergelijke programma's op een meer toegeeflijk publiek zal ervaren, om vervolgens te lanceren met een diepere toewijding. Wat de programmering betreft, zijn de uitzendtijden nog niet bekend.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Netflix
USA opnieuw tegen FaceApp: voor de FBI is het een bedreiging