InternetNieuws

Wees gerust: Momo is "dood", bevestigt de maker ervan

momo uitdaging

Dat van de Momo-uitdaging het lijkt het klassieke internetfenomeen te zijn waarin een creepypasta wordt genomen en als waar wordt doorgegeven voor de lulz. Maar in dit geval is iets duidelijk verder gegaan, omdat hij na jaren terug is om te spreken. Maar zelfs als je doodsbang bent door die blik, kun je nu rustig zijn: Momo is dood. Het nieuws werd gegeven door Keisuke Aiso, de maker van het originele beeldhouwwerk.

Momo bestaat niet meer: ​​je kunt rustig slapen

momo uitdaging

Voor degenen die niet wisten waar we het over hadden, voordat ik je uitnodig om dit artikel te lezen. De 43enne Japanse beeldhouwer werd geïnterviewd door de De Zon over de vermeende gevallen van online agressie van de bovengenoemde Momo Challenge. Het is duidelijk dat Keisuke hier niets mee te maken heeft, omdat de creatie ervan is uitgebuit om kinderen op internet bang te maken. Maar het valt niet te ontkennen dat dit voor hem een ​​kleine last betekende. Feit is dat, zoals bevestigd door hem, Momo er niet meer is.

Het beeldhouwwerk is niet gemaakt om lang mee te gaan, gezien de organische materialen die worden gebruikt om het te monteren, inclusief natuurlijke oliën en rubber. "Het is verrot en we hebben het weggegooid. Kinderen kunnen er zeker van zijn dat het niet langer bestaat en de vloek is weg."Zijn vertrek vond plaats in oktober vorig jaar en er bleef slechts één oog over van de sculptuur, die zal worden gerecycled in een nieuwe productie.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.