InternetNieuws

Hoe toegang te krijgen tot verduisterde Wikipedia in Italië

wikipedia

Als je het deze ochtend geprobeerd hebt toegang tot Wikipedia, toen kwam je het nieuwe blok tegen dat werd geïmplementeerd door de beroemde open source encyclopedie. De 26 maart zal worden gestemd in het Europees Parlement voor de nieuwe richtlijn op copyright, een beslissing die kan leiden tot grote veranderingen online, ten goede of ten kwade. Om de Italiaanse gemeenschap te sensibiliseren, heeft Wikipedia besloten de site onduidelijk te maken en er een forum voor in te voegen contact op met EP-leden en protesteer deze gebeurtenis. Maar als je dringend moet gebruiken Wikipedia verduisterd, we leggen je uit hoe je gemakkelijk in dit blok kunt komen.

Zo kun je het verborgen Wikipedia-blok in Italië omzeilen

LEES OOK:
Google laat zien wat de gevolgen van de auteursrechtwetgeving zouden kunnen zijn

Allereerst willen we specificeren dat het doel van deze procedure niet is om Wikipedia te "bedriegen", aangezien de nieuwe richtlijnen hebben ook invloed op ons werk en dat van veel andere collega's. Deze gids moet alleen als nuttig worden beschouwd als u echt toegang tot het platform nodig hebt en niet tegen de beslissing van Wikipedia ingaat.

Dat gezegd hebbende, ga naar de officiële website in mobiele versie utilizzando Google Chrome en klik op het slotpictogram links van de URL-balk bovenaan. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Site-instellingen": Als alternatief kunt u er rechtstreeks toegang toe krijgen van deze link.

Een extra tabblad wordt geopend en onder het kopje JavaScript, klik op de balk aan de rechterkant en in plaats van op "Toestaan ​​(standaard)"Set"slot". Zonder dit kunt u terugkeren naar de Wikipedia-site en het betreffende blok niet tegenkomen. Ik wil nogmaals benadrukken dat deze procedure, toegestaan ​​door Chrome zelf, de wil van Wikipedia niet schaadt. Wij nodigen u uit om de aantrekkingskracht van de Italiaanse site te lezen en vervolgens te beslissen wat u hieraan moet doen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.