Samsung remap bixby-knop

Hoe Google Assistant te koppelen aan de Bixby-knop op Samsung-smartphones

Met de komst van Samsung Galaxy S10 heeft het bedrijf besloten om ga je stappen na, zodat gebruikers het opnieuw kunnen toewijzen Bixby-knop. Maar als je dat wilde associeer Google Assistent naar de fysieke sleutel die aanwezig is op de verschillende Samsung-smartphones, weet dat je dit momenteel niet kunt doen. Het bedrijf heeft besloten de verbinding met de verschillende stemassistenten, waaronder Alexa en Cortana, te blokkeren. Maar in deze gids laten we u een kleine truc zien om deze belemmering te omzeilen.

Wil je de Google Assistent koppelen aan de Bixby-knop? U kunt als volgt het Samsung-slot omzeilen

Het is heel eenvoudig om de Google-assistent te verbinden met het indrukken van de Bixby-knop met behulp van de volgende procedure. We kunnen u echter niet verzekeren dat de procedure ook in de toekomst geldig is, aangezien Samsung in het verleden al manoeuvres van dit type heeft geblokkeerd.

Dat gezegd hebbende, moet je eerst de app downloaden Bixby Button Assistant Remapper. Als u niet aanwezig bent in de Google Play Store, kunt u deze rechtstreeks downloaden van AndroidFileHost. Ga na de installatie naar Instellingen / Geavanceerde functies / Bixby-knop en kies de "Twee aanrakingen om Bixby te openen".

Activeer vervolgens "Gebruik een aanraking", Klik erop en selecteer"Open de applicatie". Kies hier Bixby Button Assistant Remapper: et voilà, je bent klaar. Vanaf nu klik je op de knop Bixby belt rechtstreeks de Google Assistent!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
google assistent bixby
USA opnieuw tegen FaceApp: voor de FBI is het een bedreiging