iOS-app

De App Store - het platform voor het downloaden van applicaties die specifiek zijn bedoeld voor apparaten iOS - biedt veel kansen. Heel vaak worden de meeste gebruikers echter geconfronteerd met kosten om het hoofd te bieden app U wilt. Velen weten echter niet dat periodiek en op promotiemiddelen sommige ontwikkelaars voor een beperkte periode verschillende bieden app tegen kostprijs 0.

App Store: de best betaalde apps die nu gratis zijn voor iPhone en iPad

iPhone app-winkel

Elke dag weer enkele apps in de Store van Apple ze worden gratis opnieuw voorgesteld door de ontwikkelaars, zelfs als sommige inhoud niet altijd gemakkelijk beschikbaar is. Het is onze bedoeling om u kennis te laten maken met de apps (in ieder geval enkele van de bekendste) die gedurende een beperkte tijd in de winkel worden aangeboden. Hier is een lijst van de 3 beste app op basis van het aantal downloads dat ze hebben momenteel gratis:

Zoals je misschien hebt gemerkt, kunnen we onder de beschikbare applicaties games, educatieve inhoud, productiviteitsprogramma's en nog veel meer vinden. Waarom is het raadzaam om interessante apps te downloaden, ook al hebben we ze op dit moment misschien niet nodig? Het is goed om te onthouden dat zodra een app is gedownload, deze als gekocht wordt beschouwd, zelfs als deze later wordt betaald. Om te downloaden, hoeft u alleen maar op de namen van het App: bijgevolg wordt u doorgestuurd naar de relevante pagina.

Om u op de hoogte te houden de beste aanbiedingen, kortingen en promotionele initiatieven nodigen we u uit om ons kanaal te volgen Telegram toegewijd @GizDeals!


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.