InternetNieuwstech

ThisPersonDoesNotExist laat je mensen maken ... die niet bestaan

ThisPersonDoesNotExist

De mensen die je in de omslagafbeelding en in de onderstaande galerij ziet, hebben allemaal iets gemeen. Nee, het zijn geen familieleden en de waarheid is ... dat eigenlijk ze bestaan ​​niet! Deze gezichten werden willekeurig gemaakt door kunstmatige intelligentie en als je het zelf wilt proberen, nou, er is niets anders te doen dan naar de site te gaan ThisPersonDoesNotExist.

ThisPersonDoesNotExist is in staat om realistische gezichten te creëren via AI

Als je dacht dat een kunstmatige intelligentie zo'n wonder niet zou kunnen doen, had je het mis. ThisPersonDoesNotExist, portal gemaakt door Philip Wang (een van de ingenieurs van Uber) - dankzij een zoekopdracht vrijgegeven door Nvidia - maakt het mogelijk om oneindige portretten te maken en maakt gebruik van een geavanceerd algoritme dat is opgeleid om een ​​enorme reeks echte beelden te bestuderen en nieuwe te ontwikkelen dankzij het neurale netwerk GAN (Generative Adversarial Network).

Lees ook:
Apple patenten haar vouwende smartphone: hier is hoe het zal zijn

Telkens wanneer u de webpagina bijwerkt, genereert de AI een nieuwe afbeelding en een nieuw gezicht. Het is duidelijk dat, net als elke technologie die de naam waard is, er zowel positieve als negatieve opstanden zijn.

Lees ook:
De kunstmatige intelligentie van OpenAI vervangt schrijvers en journalisten (video)

Aan de ene kant hebben deze algoritmen een creatieve implementatie en kunnen ze een stimulans zijn voor ontwerpers en illustratoren (ook voor het creëren van virtuele werelden). Aan de andere kant kunnen GAN's worden gebruikt om zeer gevaarlijke nepbeelden te genereren (zelfs echte gezichten in situaties te plakken gedurfd, misschien).


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.