Nintendo-minischakelaar

Nintendo Switch Mini kan het einde van de Nintendo 3DS markeren

We komen terug om over te praten Nintendo Switch Mini, de naar verluidt zelfs meer draagbare console die overrompelt al van de 2017. Zelfs Shuntaro Furukawa, de president van Nintendo, zou zich hierover hebben uitgesproken, zij het niet expliciet. Volgens het rapport opgesteld door Het Sankei Nieuws, zou het Japanse bedrijf klaar zijn voor de volgende grote stap in de gamingindustrie. Het doel zou zijn om ervoor te zorgen dat elke gebruiker de wens heeft om een ​​Nintendo Switch te hebben. En wat is een betere manier dan er een voor te stellen goedkoopste draagbare variant?

LEES OOK:
MonoNX is de eerste emulator voor Nintendo Switch op Android

De president van Nintendo suggereert de komst van een Nintendo Switch Mini

Hoewel de Nintendo Switch die momenteel wordt verkocht al draagbaar is, kan niet worden gezegd dat de prijs ervan bijzonder betaalbaar is. Vanwege de kosten die, met uitzondering van aanbiedingen, rond de 300 € zwerven, voelen verschillende gebruikers zich nog niet klaar om de overstap te maken. Daarom kon een Nintendo Switch Mini de twijfelaars overtuigen en het marktaandeel van Nintendo vergroten.

Volgens de geruchten zou deze variant echter uitsluitend draagbaar zijn, waardoor de mogelijkheid om hem aan te sluiten op het dock wordt uitgesloten om er zelfs in de thuismodus van te profiteren. Een oplossing die echter het bereik zou doden Nintendo 3DS, waarschijnlijk al voorbestemd om ons de komende jaren in de steek te laten. Laten we die dan niet meer vergeten Pro-versie van Switch zou zijn debuut op de markt kunnen maken in de 2019.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.