Nintendo Switch android
DAV

MonoNX is de eerste emulator voor Nintendo Switch op Android

Van alle consoles die door de jaren heen zijn gepresenteerd, Nintendo Switch is een van degenen die het meest de aandacht getrokken hebben voor zijn draagbare (en niet alleen) conformiteit. Maar wat is draagbaarder dan uw smartphone? Dat is waarom het team MonoNX heeft besloten om de eerste te maken emulatore voor Android van de Nintendo-console. Het is echter nog vroeg om er blij mee te zijn.

LEES OOK:
Tetris 99 voor Nintendo Switch: wanneer de strijd royale een klassieker ontmoet

MonoNX arriveert op Android als de eerste Nintendo Switch-emulator, maar verheugt zich niet te snel

Nintendo emulator schakelaar

Hoewel het een effectief werkende emulator is, is MonoNX een programma voor het experimentele moment e niet veel meer dan een prototype. Kortom, het is een nutteloze software voor het consumentensegment, omdat het nog geen game kan draaien. Dus wat is het nut? Het uitvoeren van enkele homebrews, voornamelijk technische applicaties waarmee de oorspronkelijke software kan worden gewijzigd. Op het moment is het echter praktisch onbruikbaar, zelfs als het ons laat zien hoe in de toekomst, dankzij de kracht van mobiele apparaten, de Switch ook telefonisch kan worden geëmuleerd.

Google Play store

Integendeel, de emulator Yuzu voor pc het is gedeeltelijk functioneel, aangezien sommige games zonder grote problemen speelbaar zijn, op voorwaarde dat je geen extreme vloeibaarheid eist met de meer veeleisende games. Als je nieuwsgierig bent, zullen we er in meer detail over praten in dit artikel.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.