Nintendo Android-schakelaar

Wat als de Nintendo Switch een Android-tablet zou kunnen worden?

De gemerkte hybride console Nintendo het gaat goed met hem en de tevredenheid van het publiek van de videogames is voelbaar (zo erg dat we het erover hebben een mogelijk Mini-model). Gezien het grote publiek was het vrij voorspelbaar dat een of andere geeky ontwikkelaar het apparaat in handen zou krijgen en daarna de emulator voor Android deze keer is het veld verhoogd. de Nintendo Switch kan een tablet worden met Android aan boord?

De Nintendo Switch verandert in een Android-tablet dankzij het werk van een ontwikkelaar

Nintendo Android-schakelaar

De ontwikkelaar statuten hij besloot echt om bloed en zweet op de zijne te gooien Nintendo Switch, die zichzelf het zware doel stelde om van de console een apparaat te maken Android. Goed na zoveel inspanningen en een taak die nog in ontwikkeling is, is de ontwikkelaar erin geslaagd om het beroemde besturingssysteem van de groene robot te starten. Of liever gezegd, hij kon niet voorbij het startscherm komen, met het logo in het zicht.

Lees ook:
Dr. Mario komt op Android en iOS!

Op dit moment is het niet mogelijk om te weten of de gebruiker zal slagen in zijn bedrijf en zelfs als het systeem inderdaad verlaat, wordt niet gezegd dat er geen significante problemen zullen zijn met onbestendigheid. Wat zeker is, is dat niemand ooit zijn console zou willen veranderen in een Android-tablet, misschien zelfs met een paar problemen. Als je echter gepassioneerd bent over modding en geeky in je ziel ... vertel de waarheid, je hebt een beetje nagedacht!


€390,40
beschikbaar
2 gebruikt van 240,00 €
met ingang van 24/11/2022 06:14
Amazon.it
niet beschikbaar
met ingang van 24/11/2022 06:14
Amazon.it
Laatst bijgewerkt met de 24 / 11 / 2022 06: 14

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.