GoogleInternetNieuws

Google lanceert het .dev-domein om "het web te bouwen"

Google Dev

Als tot een paar jaar geleden de domeinen substantieel waren verdeeld in ".it" en "Com", zijn er tegenwoordig veel. En vandaag Google kondigde het domein .dev, voornamelijk ontworpen voor diegenen die willen "bouw het web".

LEES OOK:
Google Maps wordt nauwkeuriger dankzij het gebruik van de camera

Google introduceert het .dev-domein: wat is het gebruik?

Google Dev

Zoals aangegeven door het Google-team, is dit nieuwe domein vooral voor iedereen bedoeld ontwikkelaars online opereren, maar ook schrijvers ed architecten. Dit is een top-level domein-TLD (Top-Level Domain), beschermd door het HTPS-protocol en toegevoegd aan de recente nieuwe .app- en .page-domeinen. Vanaf vandaag tot februari zijn de 28 .dev-domeinen beschikbaar voor registratie binnen het Early Access-programma.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.