Apple Watch

Een Apple Watch met flexibel display, de protagonist van dit patent

Naast alleen aan het werk zijn vouwende smartphonein de plannen van Apple zou er ook een kunnen zijn flexibele smartwatch. Een nogal suggestief idee dat ons wordt voorgesteld door dit patent ingediend door het bedrijf bij WIPO (Wereldorganisatie voor intellectuele eigendom). In gerelateerde afbeeldingen zien we een mogelijk Apple Watch met gebogen display dat zich uitstrekt voorbij het centrale deel.

LEES OOK:
Mega-lek op de 2019-roadmap van Apple: iPhone, iPad, iPod, MacBook, Apple Watch, AirPods en meer

Apple Watch met flexibel display? Volgens dit patent kan het worden gedaan

De betreffende smartwatch bevat een display MICROLED dat zich uitstrekt rond de riem, onderverdeeld in verschillende modules die anders kunnen worden beheerd dan de software aan boord. Dit is omdat de gebieden buiten het centrale deel zo kunnen worden gebruikt voor de weergave van verschillende elementen. Centraal zou er de klassieke interface zijn, terwijl in aangrenzende gebieden aanvullende informatie of grafische elementen van verschillende soorten zijn. Het potentieel van de panelen met microLED-technologie is ruim en deze Apple weet het. Om deze reden kon dit type scherm al worden goedgekeurd met de nieuwe Apple Watch 2019.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.