waymo 1

Waymo: de zelfrijdende auto van Google is misschien niet zo ver weg

Il reus van Zicht op bergen is nu een referentiepunt voor het milieu domotica, een ervaring die binnenkort zou kunnen worden overgedragen aan een ander veld: dat van auto's. Na de eerste geruchten, de stemmen die ze graag zouden willen, komen met aandrang terug Waymode auto zelf rijdend ontworpen door Google, heel dicht bij de productie.

De eerste fabriek die Waymo gaat produceren, zou in Michigan kunnen zijn

waymo

Na - precies - de geruchten over de productie van Waymoblijkbaar zijn ze goed toegewezen 13.8 miljoen van dollars, 8 waarvan de staat van herkomst. In feite vinden we bij de financiers het Michigan Economic Development Corporation, een beursgenoteerd bedrijf dat zich bezighoudt met ondersteunende projecten binnen de staat zelf.

Lees ook: Navigatiebewegingen inschakelen op Google Chrome van smartphone

Vanaf hier zou het idee kunnen worden gegrondvest dat de eerste fabriek in kwestie zal worden gestructureerd en meteen zal beginnen Michigan. De beloofde fondsen worden dan pas geautoriseerd vanaf het moment dat Google zal sommige dictaten respecteren, zoals neemt ons 400 geschoolde werknemers in dienst inwoners van de staat. Helaas weten we de timing van het project nog niet, maar we kennen wel de potentiële bedoelingen van het bedrijf: twintigduizend autonome voertuigen in de komende drie jaar.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.