netflix ruimtekracht

Space Force: de Netflix-serie met Steve Carell arriveert

Netflix bereidt de lancering voor van Space Force. De nieuwe comedy-serie met in de hoofdrol en co-producer van de acteur Steve Carell en neemt het over van een verklaring van de president Donald Trump vorig jaar over de oprichting van de Space Force, een divisie die verantwoordelijk is voor de ruimteveiligheid.

Netflix kondigt Space Force aan

La Tv-series het vertrekt van deze veronderstelling: het hele complot zal plaatsvinden rond de gebeurtenissen van het zesde leger van de Space Force. De timing waarmee ze nog niet bekend zijn Netflix zal besluiten om de nieuwe sitcom te starten.

Lees ook: Nightflyers: de sci-fi horrorfilm van George RR Martin komt in februari op Netflix aan aanhangwagen

Zeker gezien de behandelde onderwerpen en de verwevenheid met de huidige Amerikaanse politieke situatie, zal de reeks in kwestie zeker tot de meest verwachte voor inhoud en modaliteiten behoren. In die zin heeft het streamingplatform de afgelopen maanden zich al sterk onderscheiden, met titels als Black Mirror Bandersnatch; waardoor de gebruiker interactie heeft met het verhaal.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië