netflix ruimtekracht

Space Force: de Netflix-serie met Steve Carell arriveert

Netflix bereidt de lancering voor van Space Force. De nieuwe comedyserie met in de hoofdrollen en co-productie van de acteur Steve Carell en neemt het over van een verklaring van de president Donald Trump vorig jaar over de oprichting van de Space Force, een divisie die verantwoordelijk is voor de ruimteveiligheid.

Netflix kondigt Space Force aan

La Tv-series het begint met deze veronderstelling: het hele plot zal plaatsvinden rond de gebeurtenissen van het zesde leger van de Space Force. De timing waarmee ze nog niet bekend zijn Netflix zal beslissen om de nieuwe sitcom te lanceren.

Lees ook: Nightflyers: George RR Martin's Sci-fi-horror komt op Netflix aan in februari | aanhangwagen

Zeker gezien de besproken kwesties en de verwevenheid met de huidige Amerikaanse politieke situatie, zal de serie in kwestie ongetwijfeld een van de meest verwachte zijn voor inhoud en modaliteit. In deze zin is het streamingplatform de afgelopen maanden al sterk gekenmerkt, met titels zoals Black Mirror Bandersnatch; wat de gebruiker ertoe brengt om te communiceren met het verhaal.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
qualcomm snapdragon 865
Leeuwenbek 865 en officiële 765: al het Qualcomm-nieuws