apple ios 13 donker thema

Met iOS 13 komt het donkere thema op de iPhone: batterij en ogen bedankt

Evenals de toekomst Android Q, Ook iOS 13 zou een functie moeten introduceren voor veel dierbaren, of de Donker thema. De zogenaamde "Donkere modus"Moet dus debuut maken op de volgende iPhone 2019. En afgezien van het puur esthetische aspect, zou de implementatie ervan een uitkomst kunnen zijn voor autonomie: zien is geloven.

LEES OOK:
Apple werkt aan een streamingdienst voor videogames in Netflix-stijl

Upgraden naar iOS 13 introduceert het Dark Theme op iPhone en iPad

Android q

Het nieuws is Bloomberg, dat niet verder is losgeknoopt bij het verschijnen van de update, zelfs als we als periode een generieke hypothese kunnen veronderstellen zomer 2019. Het Dark Theme op iOS 13 is ook ideaal voor iedereen die gewend is om de smartphone in bed te gebruiken, om het gezichtsvermogen te verminderen.

Maar bovenal moet het de autonomie zijn om te profiteren, zoals blijkt uit de tests die zijn uitgevoerd op Android. Denk er maar aan met de systeem-apps die u kunt bereiken opslaan tussen de 30 en de 50% -batterij, terwijl met apps van derden de 15%.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite: bevestiging komt van de officiële website