Google Chrome

Navigatiebewegingen op Google Chrome inschakelen vanaf smartphones

Met de komst van full-screen smartphones het gebruik van volledig schermgebaren het is steeds dominanter geworden. En als deze momenteel voor het grootste deel in de interface worden gebruikt, kunnen ze binnenkort in de app worden weergegeven, te beginnen met die van Big G. In afwachting van officiële ondersteuning, laten we u in deze gids zien hoe u de navigatie gebaren su Google Chrome. Eenmaal geactiveerd, kunt u van links naar rechts navigeren tussen de bezochte webpagina's, zoals u kunt zien in de onderstaande video.

LEES OOK:
Andere gevaarlijke 9-apps die door Google zijn ontdekt, worden onmiddellijk verwijderd

Hoe navigatie-bewegingen voor smartphones in Google Chrome in te schakelen

Zoals altijd, als het gaat om functies in het voorbeeld, is de eerste stap het downloaden en installeren Chrome Canary. Dit is de experimentele versie (maar nog steeds bruikbaar zonder problemen) van de app, met preview-functies in vergelijking met de stabiele versie.

Google Play store

Zodra je het hebt geïnstalleerd, voer het uit en typ in de zoekbalk "chrome: // flags"(Zonder aanhalingstekens). Dit is de opdracht om toegang te hebben tot het geavanceerde menu van waaruit u aanvullende functies kunt inschakelen. Schrijf vanaf hier in de bovenste balk "gebaarnavigatie" om de vele invoeren te filteren en de vlag in de eerste positie te zien verschijnen # Schakel-gesture-navigatie. Klik op het tabblad met het woord "Standaard" en selecteer "Ingeschakeld": op dit punt bent u klaar om te navigeren met de nieuwe navigatiebewegingen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Samsung Galaxy S11 + camera
Samsung Galaxy S11 heeft mogelijk een sensor voor nachtfoto's