Google Chrome

Navigatiebewegingen op Google Chrome inschakelen vanaf smartphones

Met de komst van smartphones op volledig scherm is het gebruik van volledig schermgebaren het is steeds belangrijker geworden. En als deze momenteel meestal in de interface worden gebruikt, kunnen ze binnenkort zelfs in de app verschijnen, beginnend met die van Big G. In afwachting van de officiële ondersteuning, laten we u in deze gids zien hoe u de navigatie gebaren su Google Chrome. Eenmaal geactiveerd, kunt u van links naar rechts navigeren tussen de bezochte webpagina's, zoals u kunt zien in de onderstaande video.

LEES OOK:
Andere gevaarlijke 9-apps die door Google zijn ontdekt, worden onmiddellijk verwijderd

Hoe navigatie-bewegingen voor smartphones in Google Chrome in te schakelen

Zoals altijd, als het gaat om functies in het voorbeeld, is de eerste stap het downloaden en installeren Chrome Canary. Dit is de experimentele versie (maar nog steeds zonder problemen bruikbaar) van de app, met preview-functies in vergelijking met de stabiele versie.

Google Play store

Zodra je het hebt geïnstalleerd, start je het en typ je in de zoekbalk "chrome: // flags"(Zonder aanhalingstekens). Dit is de opdracht om toegang te krijgen tot het geavanceerde menu van waaruit u extra functies kunt inschakelen. Vanaf hier schrijft u in de bovenste balk "bewegingsnavigatie" om de vele vermeldingen te filteren en de vlag op de eerste positie te zien verschijnen # Schakel-gesture-navigatie. Klik op het tabblad met de tekst "Standaard" en selecteer "Ingeschakeld": op dit punt bent u klaar om te navigeren met de nieuwe navigatiebewegingen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.