google

Google laat zien wat de gevolgen van de auteursrechtwetgeving zouden kunnen zijn

In de komende weken zullen we het lot van het web bepalen zoals we het kennen (in Europa) En Google heeft een vrij originele gimmick gelanceerd om te laten zien wat de gevolgen van de goedkeuring van de kunnen zijn auteursrechtcompresso het veelbesproken artikel 13, eindigde midden in eindeloze controverses en dat kon zelfs leiden om afscheid te nemen van YouTube.

Google toont ons de gevolgen van de goedkeuring van de auteursrechtwetgeving in Europa

google copyright law europe

De onderhandelingen over de definitieve versie van de tekst eindigen in januari 21 e Google heeft besloten een "waarschuwing" te geven. De afbeelding hierboven laat zien hoe een zoekopdracht kan worden uitgevoerd op de beroemde motor, om precies te zijn als het zou zijn om te zoeken naar de laatste nieuws.

Lees ook:
Er komt een "licentiekosten" voor de Play Store (en andere diensten) in Europa

Als een gebruiker van de EU - helaas - het nieuws zou willen bekijken, zou hij zich bijna volledig bloot voor een scherm bevinden. Natuurlijk zijn er links naar de belangrijkste kranten, maar er zijn geen teksten, titels, foto's of nieuwssamenvattingen. Hetzelfde Mountain View-bedrijf heeft meermaals benadrukt dan bij de Link belasting alleen de grootste editors zouden een voordeel hebben.

Als je moet kiezen welke inhoud je wilt publiceren, zou de balans duidelijk naar de "meest krachtige" tijdschriften tippen. ook er zouden ook gevolgen zijn voor Google Nieuws: het 11-artikel zou het aantal editors in de nieuwsaggregator drastisch verminderen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.