appel iphone x

"Er is een crisis": Apple snijdt 10% iPhone-productie

Er is geen teken dat het slechte nieuws thuis is verdwenen Apple, Met een daling van de iPhone-productie besloot de negatieve trend van deze maanden te volgen. In China niet langer verkoopt net als de afgelopen jaren en deze recessie heeft ertoe geleid dat het bedrijf besloot de supply chain van zijn smartphones te verkorten. Een delicate beslissing, maar op sommige manieren voor de hand liggend, gezien ook de lucht die na de trekt beurscrash.

LEES OOK:
CES 2019: SanDisk heeft een overdreven 4-tb-sleutel!

Down van de 10% -productie van de iPhone door Apple

appel iphone x

Een daling, die van aandelen, die heeft geraakt ook de directe rivaal Samsung, ook met lagere omzet in 2018 vergeleken met 2017. Het is duidelijk dat niet Apple deze daling heeft gecommuniceerd, maar het nieuws komt van Nikkei, een zeer betrouwbare bron in deze kwestie. Het oorspronkelijke plan was om te produceren 48 miljoenen iPhones tussen januari en maart 2019, om vervolgens een resizing a te zien 43 miljoen en nu "alleen" 40 miljoen.

Dit betekent een snee van de -16.6% dan oorspronkelijk gepland. De meest recente modellen zullen worden beïnvloed iPhone XSXS MaxXR. Een budget dat niet echt opwindend is, vooral gezien het feit dat in de Q1 2018 was geproduceerd 52.2 miljoenen iPhone, met een jaarlijkse afname dus van de -23%.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.