Bitcoin

WhatsApp zou aan zijn eigen cryptocurrency denken

Aan het begin van het jaar raakte het het nieuws van de komst van Gram, de cryptocurrency van Telegram, momenteel van onzeker lot. Blijkbaar heeft het gezelschap van Mark Zuckerberg de les geleerd en is van plan er een te lanceren criptovaluta gebaseerd op WhatsApp. En natuurlijk zou dit slechts het topje van de ijsberg zijn.

Facebook zou een cryptocurrency voor WhatsApp-gebruikers kunnen lanceren

WhatsApp-logo

Zoals gerapporteerd door Bloomberg bronnen te noemen die dicht bij de sociale reus staan, Facebook zou een ad hoc cryptocurrency ontwikkelen om de overdracht van geld tussen gebruikers van WhatsApp. Volgens geruchten lijkt dit er één te zijn Stabiele munt verankerd aan dollar US, om de potentiële volatiliteit van de valuta te verminderen.

Lees ook:
Wat is de blockchain, de ziel en het "lichaam" van cryptocurrencies

Bovendien lijkt het een duidelijk signaal van de locatie van de nieuwe dienst; bijna zeker, daarom zal het een digitale valuta zijn die exclusief beschikbaar is voor de gebruikers USA.

Lees ook:
Burgerschap Inkomen Calculator: nieuwe hoax circuleert op Facebook

Het rapport van de beroemde krant benadrukt dat het nog wel even kan duren voordat dit project daadwerkelijk vorm krijgt. Op dit moment Facebook zou werken aan de strategie die moet worden aangenomen voor dit vermeende criptovaluta en het is nog steeds een lopende werkzaamheden voor het bedrijf.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Call of Duty: mobiel
Call of Duty Mobile opnemen: 178 miljoen downloads in 2 maanden