hoe je whatsapp-stickers voor Android kunt activeren

Hoe WhatsApp-stickers te maken: stickers voor iedereen met twee eenvoudige apps!

Met de komst van stickers WhatsApp, de bekende berichtentoepassing heeft eindelijk een zekere mate van volledigheid bereikt, een leemte opvullend die, hoewel blijkbaar "schamper" in werkelijkheid, al heel lang als een gebrek wordt ervaren (vooral in vergelijking met de rivaal Telegram). Nu dat het Whatsapp-stickers ze kwamen tussen ons in... ben je klaar om je eigen te maken? Hier is hoe het te doen, dankzij twee eenvoudige applicaties!

WhatsApp-stickers: hier kunt u uw eigen aangepaste stickers maken

whatsapp

Dankzij Stickermaker voor WhatsApp je kunt je stickers maken WhatsApp in een handvol stappen, aangepaste afbeeldingen maken (in de vorm van pakketten) met behulp van uw favoriete foto's of memes. Om uw eigen ad hoc-pakket te maken, hoeft u alleen maar de app te openen, een naam te geven, de gewenste foto's te selecteren en de gedeelten uit te snijden die echte stickers worden om in chats te gebruiken.

Lees ook:
WA scam: de nieuwe back-upregels zijn voorstander van phishing-pogingen

De applicatie is gratis beschikbaar, zonder in-app aankopen (bevat advertentie-aankondigingen). De tweede beschikbare app is Persoonlijke Stickers voor WhatsApp, waarmee u elke afbeelding in WhatsApp als een sticker kunt verzenden.

Om de twee apps te downloaden, hoeft u alleen maar op de badges onderaan te klikken; de eerste verwijst naar Sticker Maker terwijl de tweede is opgedragen aan persoonlijk stickes.

Google Play store

Google Play store


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.