hoe je whatsapp-stickers voor Android kunt activeren

WhatsApp-stickers verschijnen niet? Ga als volgt te werk om ze op Android te krijgen

In de voortdurende strijd om groei van Telegram, de introductie in de afgelopen uren van WhatsApp-stickers vertegenwoordigt de zoveelste zet om het beroemde berichtenplatform completer te maken.
Maar voor het geval u een eigenaar van een smartphone bent Android (zoals ik), is er een zekere waarschijnlijkheid dat de stickers nog niet in de app zullen verschijnen. Dit is wat mij en vele andere gebruikers is overkomen: dit is de reden waarom ik u in dit artikel zal uitleggen zoals WhatsApp-stickers via een eenvoudige procedure.

LEES OOK:
De beste WhatsApp-stickers om te downloaden voor Android

Stickers op WhatsApp: hier kun je ze inschakelen op Android

LET OP: met deze procedure verwijdert u de gegevens in de app en moet u uw account opnieuw configureren, dus we nodigen u uit eerst een back-up te maken.


Het eerste dat u moet doen, is controleren of WhatsApp is bijgewerkt naarnieuwste versie in de Play Store. Ga dan naar de la (of naar het relatieve scherm, voor het geval je het niet hebt) en houd het WhatsApp-pictogram ingedrukt. Klik in het dropdown-menu op "Applicatie informatie"En klik in het scherm dat opent op"geheugen"En verder"Gegevens wissen'.

hoe je whatsapp-stickers voor Android kunt activeren

Op dit punt moet u WhatsApp opnieuw openen, waardoor u de eerste procedure opnieuw uitvoert, uw telefoonnummer opnieuw moet invoeren, enzovoort. Zodra de herconfiguratie is voltooid, opent u een chat met uw contactpersoon en klikt u op het emoji-pictogram aan de linkerkant van de schrijfbalk. Vanaf hier wordt een scherm met onderaan de 3-pictogrammen geopend, dat wil zeggen Emoji, GIF e Stickers.

hoe je whatsapp-stickers voor Android kunt activeren

In het geval dat zelfs na de vorige instructies de Stickers niet verschijnen, of wat er met mij is gebeurd, moet er nog een stap worden gezet. De WhatsApp-app verwijderen, omdat de laatste update uiteraard nog niet beschikbaar is gemaakt op de server. In plaats van de standaard app te gebruiken die je moet installeren WhatsApp Beta, waarvan de laatste versie kan worden gedownload van APKMirror Klik op de badge hieronder.

WhatsApp Messenger 2.18.330 beta APK downloaden

Zodra de app is geïnstalleerd, moet u deze opnieuw configureren met uw gegevens en moet u de Stickers zien verschijnen, zoals ik met mij heb gedaan. Als ze nog steeds niet bestaan, probeer dan opnieuw om de gegevens te verwijderen zoals hierboven aangegeven, voer de configuratie opnieuw uit voor de zoveelste keer en deze keer was het je gelukt. Anders is uw account door WhatsApp waarschijnlijk nog niet aan de server ingeschakeld.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.