supersu

SuperSU: de beroemde root-app is verwijderd uit de Play Store

De applicatie gewijd aan root-machtigingen, modding-compagnon van veel gebruikers over de hele wereld, is verwijderd van Spelen Shop. Op dit moment zijn de redenen onbekend, maar - althans gedeeltelijk - het verdwijnen van SuperSU van de Google Store is helemaal niet verrassend.

SuperSU verdwijnt uit de Play Store: afscheid van de beroemde app voor rootrechten?

SuperSU

Na de overname door CCMT e de stopzetting van het project door Chainfire, historische ontwikkelaar van de app, SuperSU heeft al geruime tijd geen update ontvangen. Maar hier blijft het niet bij: sociale mediakanalen gewijd aan software (zoals de Facebook-pagina, Twitter en Google+ accounts) zijn maanden inactief en het officiële forum is zelfs offline.

Collega's van AndroidPolice, de eerste die het verdwijnen van de app uit de Play Store meldde, nam contact op met CCMT en wacht op een officieel antwoord. Het zou echter gewoon een automatische actie kunnen zijn, hoewel het aannemelijk blijft dat het project SuperSU is permanent verlaten, ook vanwege het succes van Magisk. vreemd de Pro-versie (tegen betaling) kan nog worden gekocht.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.