bitcoin china

Hij stal elektriciteit naar de mijne Bitcoin, arresteerde een man in China

Het nieuws dat de zietarrestatie van een man in China volgende a elektriciteitsdiefstal. Het doel van de misdaad? Bitcoin van de mijnbouw, zoals ontdekt na de onderzoeken door de autoriteiten. In detail zou Xu Xinghua in totaal 104.000 yuan aan elektriciteit, ongeveer 13.000 euro, van de lokale spoorwegnetfabriek hebben gestolen voor feed 50 mijnmachines. Zoals gespecificeerd door de Chinese media, kreeg de man een boete voor 100.000 yuan, ongeveer 12.500 euro, toegevoegd aan de terugbetaling van de gestolen som en veroordeeld tot drie en een half jaar in de gevangenis, naast de inbeslagneming van machines.

Lees ook:
Cryptocurrency: Bitcoin moet in de aangifte verschijnen

De illegale markt voor cryptocurrency gaat verder in Azië

Bitcoin-belastingen

Xu Xinghua zou vanaf eind 2017 energie uit de planten hebben gestolen. Het paradoxale is dat hij na de uitgaven zoiets zou hebben verdiend als 1.500 dollar. Het is zeker niet de eerste keer dat we dergelijk nieuws horen. Laatste april 2018 altijd zette de Chinese politie een inval in de stad Tianjin, het confisqueren van 600-computers die onrechtmatig zijn aangesloten op het lokale elektriciteitsnetwerk.

LEES OOK:
Cryptusato: verkoop items die u niet langer gebruikt voor Bitcoins

Een vrij productieve activiteit in Azië, die van cryptocurrency-mijnbouw. Denk er maar over na van 50% tot 70% Bitcoin-mijnactiviteiten van alle 2017 zijn uitgevoerd in China. Dit is ook te danken aan de lage kosten van elektriciteits- en hardwarecomponenten die lokaal of in aangrenzende landen worden geproduceerd.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.