web analytics
instagram bericht gezien 48h

Instagram laat je weten wanneer je alle berichten van de afgelopen 48 uur hebt gezien

Een nieuwe functie, nog een andere, van Instagram komt eraan. Binnenkort is het mogelijk om te weten wanneer tAlle nieuwste 48 uren berichten zal zijn geweest visa. Het is misschien een van de meest nuttige functies die zijn uitgebracht, vooral na de wijziging van het algoritme.

Instagram: eindelijk kunnen we uitzoeken wanneer we allemaal de nieuwste 48-uren hebben gezien

instagram bericht gezien 48h

Na deInstagram-algoritme verantwoordelijk voor onze feed is gewijzigd, de sociale regeert de verwarring meer totaal. Niemand heeft nog begrepen hoe het echt werkt. Het feit is dat we vaak naast een foto die 1 uur geleden is geplaatst, anderen vinden die dateren uit een dag. Op deze manier is het gemakkelijk om belangrijke inhoud te verliezen, vooral als u veel contacten volgt.

Lees ook: Instagram: nu kun je vragen stellen in de verhalen

Onder de duizend innovaties met betrekking tot de Instagram verhalen, introduceert het platform binnenkort een nuttige advertentie vind een minimum in de zee van berichten zonder logica (duidelijk). Sterker nog, als we klaar zijn met het controleren van alle berichten van laatste 48-uren, geeft een melding in het midden van de feed aan dat we 'online' zijn en worden bijgewerkt met de nieuwste inhoud die is gepubliceerd door de profielen die we volgen. Dit betekent natuurlijk niet dat recente berichten niet meer samen met oudere berichten worden getoond, maar we zullen tenminste meer zekerheid hebben als we door ons prikbord bladeren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
google play film
Google denkt na over gratis films op Play Film, maar met een "twist"